Blog Sitem
  Arabesk Fantazi muzik Krali Azer Bulbul
 

Subutay Kesgin ya da sahne adıyla Azer Bülbül (1969, Kars - 7 Ocak 2012, Antalya, arabesk fantezi müzik sanatçısıdır. Arabesk ve halk müziği sanatçısı Antalya'da kaldığı otel odasında kalp krizi sonucu 43 yaşında vefat etti. Cenazesi İstanbul'a getirilerek Hadımköy Gülbahçe Mezarlığı 'nda toprağa verildi.

Diskografi

  • Garip Yolcu 1984
  • Esmerin Adı Oya 1986
  • Yalan Olur 1987
  • Güzel & Kız Necla 1988
  • Ben Sana Vurgunum 1990
  • Bana Düştü 1991
  • Bir Yudum Su 1993
  • Dağlara Yolculuk 1994
  • Fırat 1995
  • Canım Yanıyor 1996
  • Ben Babayım 1997
  • Yalan Sevgiler 1997
  • Doğudan Esintiler düet. Seyfi Doğanay 1998
  • Elime Düştün düet. Müslüm Gürses 1999
  • Yaban Eller 2000
  • Zordayım 2001
  • Ağıt 2001
  • Kör Kurşun 2003
  • Üzülmedim Ki 2004
  • Ateş Düştüğü Yeri Yakar 2004
  • Dünden Bugüne 2005
  • Kalemin Kirildi 2007
  • Başımda Bela Var 2008
  • Duygularım 2011





Bu sayfa hakkında yorum ekle:
İsminiz:
E-mail adresiniz:
Siteniz:
Mesajın:

 
  Bugün 3 ziyaretçikişi burdaydı!